Полон

Пройшовши холодок по скроні
З'єднавсь з теплом твоїх долонь
не розумію хто із нас в полоні
бо...знаєш? після тебе кидає у вогонь
 
Коли ти тонеш,захлинувшись
від почуттів..і знову..й знов
не розумію хто із нас в полоні,
бо знаю то таки любов
 
Коли зірвавши поцілунком
із моїх вуст ти ніжний стон
Не розумію хто із нас в полоні
І..чи насправді це полон