Ранок

Аромат кави,спів пташок
Не розумію..Уже ранок?
Ти посміхнувся:"Тобі сливок?"
Чудових був тоді сніданок!
 
Ти подивився з глибини очей
Не розумію..Уже ранок?
Чи загубилась я крізь безлічі ночей
Ти поглядом зігрів,чи сонце крізь фіранок?
 
Як же добре з тобою,разом
Не розумію.. Як? Уже?Ранок?
Коли з тобою - усе кругом
таке рідне,як сонцю світанок
 
Коли зумів перевернути світ?
Як? сонце освітило ганок?
ти ж пішов,тоді ж настала тінь
Не розумію..невже це ранок?