Холодно

Так холодно,а чай не зігріває
і на вулиці..і прям в самій душі
там осінь із дощем гуляє
заливши зливами усе в мені
 
Так холодно..й поруч нема нікого,
а все ж..хотілося б тепла,
і не від ковдри,а від когось живого
хоч від маленького кота
 
Так холодно,а ти не піднімаєш,
зігрів би теплим словом..чи то що
я знаю,що ти інших обіймаєш
у голові порядок,а от в серці казна-що.
 
Так холодно і все таки так тепло,
бо знаю,що це не моє,
а на душі у мене пекло,
коли гадаю ..де ж ти є?