Я стану оловом в твоїх очах

Я стану оловом в твоїх очах,
бо відповім тверде я ні,
і не шукай мене у літніх ночах,
втопилась я в осінній самоті
 
Я стану попелом у погляді твоїм,
бо відкриватиму усі замки та двері,
між нами музикою пролунає грім
Я ж залишу цей спогад на папері..