Як у легенді.

більш ані кроку!
більш ані вроку...
вільна як птах,
попіл і прах,
Здійме мій вітер!
Шляхом відкритим,
Стане життя,
Біль!? Каяття!?
Досить! Облиш!
Просто відріж!
Дай-но на волю!
Дай мені долю!
Крила - летіти!
Гріти - згоріти!
Ось моя пісня,
Мовчати - тісно!
Хочу повітря
повні легені!
Хочу кохання!
Як у легенді!!!