Ти - планета...

Ти - планета...
Ти – планета.
Ім'я тобі – Море,
Що штурмує мої береги:
Чисте, синє, глибоке, прозоре,
Руки-хвилі – міцні ланцюги.
 
Ти – планета.
Ім'я тобі – Небо,
Що в обіймах тримає зорю.
Замовляю у відчаї требу –
І молюсь, і боюсь, і горю.
 
Ти – планета.
Ім'я тобі – Доля,
Від якої не вдасться втекти.
У напругах твого біополя
Перетнулись-сплелися світи.
 
Ти – планета
моя безіменна!
Ворожити не смію. Не слід.
Ти – нездійснений чи нездійсненний?
До Любові триває політ.
 
09.11.2016