Талісман

Я у руці браслет тримаю,
за талісман його вважаю,
це ти його подарувала,
щоб я підтримку відчувала.
В руці його перебираю,
в момент коли переживаю,
і згадую твої слова,
люблю тебе моє дитя.
Завжди мені допомагало,
але такі часи пішли,
куди вода туди і ти,
тебе як ніби не бувало,
твоя підтримка вмить пропала,
і я лишилася одна,
із талісманом у руках.
К.Д.