Падолист

Листопад, листопад, падолист
Із Покровою вдвох обнялись,
Падолист, падолист, листопад,
Теплих днів не повернеш назад.
 
Іще сонечко вдень пригріва,
Вранці глянеш - біла трава.
Дикі гуси махнули крильми,
Від Покрови лиш крок до зими.
 
2012 р.