На вірність краю хліборобському

Земле,земле, доле хліборобська,
Щедра годувальнице-матусю,
Людям ти даєш усього вдосталь,
Низько я тобі за це вклонюся.
 
Навесні та восени з росою
Зернами добірними засію,
Та край поля хвильку я постою,
Першим ніжним сходам порадію.
 
Сонце їх зігріє, дощик змочить,
Багатим заколосяться врожаєм.
Краю рідний, хліборобський, отчий!
Я тобі на вірність присягаю.
 
2005 р.