Вальс кохання

Ти запросив мене на вальс,
Немов у вихорі кружляли.
Усі дивилися на нас,
Нікого ж ми не помічали.
 
Лиш очі в очі.І рука
У тебе на плечі тремтіла,
Серце сполоханим пташам
Все тріпотіло й тріпотіло.
 
Звучала музика легка,
Ти шепотів щось таємниче.
Нас у полон кохання кликав
Цей вічно юний танець - вальс.
 
2015 р.