Не боюсь (українською мовою)

Називають мене Дон Кіхотом,
Бо весь час я борюсь з вітряками.
І здаюся я вам ідіотом,
А от ви мені мертвяками.
 
Ваші душі нажаль почорніли,
Я такою стати боюсь.
Мені шкода, бо ви зкам’яніли,
І я з вами іще поборюсь.
 
І я буду боротися з кожним,
І пробачте, що я не така.
Я не слухаю, що мені можна,
Не боюсь зустріть дивака.
 
В диваках є важлива риса,
В них серця палають вогнем.
На очах їх немає завіси,
Бо живуть лиш сьогоднішнім днем.