Під Покровом Богородиці

Торкнулася дерев жовтнева позолота,
Свята Покрова всіх людей вітає,
Відкриті в осінь вже давно ворота,
На сонці павутиння сріблом сяє.
 
Багряний лист під ноги тихо рониться,
Бринить у серці літа ностальгія.
Ти захисти від зла, святая Богородице,
Бо під Твоїм Покровом затишно й спокійно.
 
2011 р.