Душа (стих на украинском языке)

Не зрозумієш, як болить душа,
Коли не можу міцно обійняти.
Коли між нами така ніжна тиша,
Ім'я своє не можу я згадати.
 
Коли я погляд твій, в очах своїх хапаю
І не потрібно більш нічого в цілім світі.
Коли ти поруч, я просто зникаю,
З тобою не треба навіть квітів.
 
Душа моя цвіте й співає,
Коли усміхнене твоє лице.
А чи таке колись і десь буває?
Я розповім тобі колись про все.