Перший сніг

Перший сніг
Перший сніг,біла ковдра казкова
Наче пух лебединий лежить на траві.
Ніби вчора,святкувалася людом Покрова
А сьогодні,сивина на земній голові.
 
Засинають зітхаючи голі дерева
І лише червоніють калини кущі,
У відрі із водистала крига сталева,
Десь там пооденокі у небі літають граки.
 
Сумно так, бо птахи пісень не співають,
А від холод у пес у будці тремтить.
Мошки білі ,пухнасті у повітрі літають,
Які сядуть на землю і розстануть за мить.
 
Перший сніг ,він не довго буде радувать око,
Бо земне ,ще тепло, не залишить надовго його.
Я стою на подвір’ї, а мені усеж одиноко.
Не існує ще ліків,від такого недугу мого.
Сосєдка О.Д. 02.11.2016р.