прысвячаю

Гэты верш я табе прысвячаю –
даражэнькай матулі сваёй.
Напішу аб тым як кахаю,
для мяне ты заўсёды герой.
 
Дзякуй! Дзякуй, матуля мая,
што зрабіла з мяне чалавека.
І хай у нас простая сям’я,
але ж я не пайшоў па свету.