кахаю , берагу , прысвячаю ,

Гэты верш я табе прысвячаю,
прысвячаю табе пару слоў.
Напішу аб тым як кахаю,
як каханне з табой я знайшоў.
 
Кахаю! Кахаю! Кахаю...
і буду кахаць назаўжды.
У далонях далоні твае я трымаю
каб шчасце з табой зберагчы.
 
Я жыцце табе прысвячаю ,
толькi мяне ты кахай!
Больш нiчога я не шукаю,
вось мое сэрца - трымай.