Душа моя

Душа моя бідна,
душа моя грішна,
на квітку подібна
й цвіте дуже ніжно.
Її обережно
леліяти треба,
цвістиме безмежно,
лиш тільки для тебе.
Якщо ж, ненароком,
її ти зламаєш,
клянусь тобі Богом,
що й сам постраждаєш.