Життєвий пульс

Коли людину ти кохаєш,
її флюїди відчуваєш,
присутність, подих, кожний крок,
призупиняють хід думок.
 
Весь час немовби завмирає,
зникає простір навкруги,
і раптом серце відчуває,
його торкання до руки.
 
Зустрінемось очима разом,
і більше їх не відведем,
цінуючи моменти щастя,
які отримуєм тепер.
 
Напевно все віддати можна,
щоб для кохання знайти ключ,
яким серця обох відкрити,
в єдине зливши їхній пульс.
К.Д.