Проблиски надії

Невже так важко все почати знов?
І рокових помилок не робити.
Забути про образи, біль розмов
Неначе вперше мріючи любити.
 
Я знаю, з нами було все
Любов палка, болючі розставання
Але це все ніщо, земне.
Не тих масштабів в нас було кохання.
 
І з кожним днем ми все летіли ввись
Забувши про всі мирські турботи
До сонця майже двоє піднялись
Але згоріли крила без належної турботи
 
Себе картаю, не зміг я зберегти
Не думав що все згорить кохання
І мрію лиш прощення віднайти
Спасти можливо все, аби було бажання.
 
Нарешті, я на жаль все зрозумів
Чому на жаль? Тому що мабуть пізно
Тебе я просто рідна не цінив
Побачить не зумів я істинного смислу.
 
Тепер же ти приходиш в мої сни
І спокою немає навіть серед ночі
Забудь про гордість, і все назад ти поверни
Мені життєво необхідно бачить твої очі.