Пробач

За те кохання, що було,
За все, що не здійснилось,
Пробач...
За все, що в серці загуло,
За все, в чом провинилась,
Пробач...
За ріки сльоз, що не лились,
За кожні хибні кроки.
Пробач...
Але і ти в чомсь повинись,
Мій гріх не одинокий.
Пробач...
За те що поруч не була,
Коли була потреба.
Пробач...
За руку, що не простягла,
За все, що вже не треба,
Пробач...
За ті слова, що не почув,
За сльози над труною,
Пробач...
За ту любов, що не відчув,
За те, що не з тобою,
Пробач.