Не обижай!

Коли ти словом хочеш
Образити людину
То сперш подумай , варто?
Чи ти вважаеш що всесильний?
Тоді ти не чавуйся, тато
 
Я звісно не умію захищати
Але свою кохану мати
Думками сильна
І слухати мене, то варто
 
 
Хочу вернутись у дитинство
Коли з тобою
Томатний сок ми пили,
Стояла склянка, сіль ..
То так було кумедно...
 
Стояла поряд із машиной
І дощик капав, думала із неба
А то ти двірники вмикав
І бавився цим, як мала дитина
 
Ти мій коханий тато
І мама в мене теж кохана
Ти перш подумай, не втрачай
Любов і тей звязок единий