Мне Радзiмы,даражэй няма.

Мне Радзiмы,даражэй няма.
Мне Радзiмы,даражэй няма.
Люблю яе лясы,лугi,палеткi.
І будзь то лета,цi зiма,
Я ўладанняу гость тваiх нярэдкi.
 
без цябе,жыццё сваё не ўяуляю.
Я аб Айчыне,гутарку вяду.
На роднай мове размаўляю.
З крынiц студзенных п'ю ваду.
 
А ўвесну рву твае пралескi.
Люблю дзяўчат тваiх ,люблю.
Я,юнак,магчыма,крыху кепскi,
Але для Бацькаўшчыны,ўсе зраблю....