Назаўжды

Знік той свет,
што ззяў унутры.
І той голас,
што вядзе ўнікуды,
зноў з'явіўся.

І бачыш ты, бачыш ты,
дзе жывуць твае мары?
А куды ідзеш ты?

Гэты голас цябе зноў знішчае...
А ты?
Ты маўчыш і ідзеш,
ідзеш унікуды!

Цябе абступаюць хмары...
А ты?
Ці хочаш іх разагнаць назаўжды?
Ці хочаш вярнуць той свет унутры?
Голас знішчыць той назаўжды?
Назаўжды!