Нажаль

Нажаль, забыўся ты,
Нажаль, няма цябе,
Нажаль, прайшлі часы,
калі было сумненне ў ва мне. Нажаль, той дзень ізнік,
Нажаль, прайшоў у сне,
Нажаль, ізнік той домік,
Дзе думаў пра мяне. Нажаль, сумуеш ты,
Нажаль, і ноч ідзе,
Нажаль, зышлі цвяты,
Што жылі ў вадзе. Нажаль, няма цябе,
Нажаль, забыўся ты,
Нажаль, і лес засох
Без той самай вады.