Земля - оберег

Земля - оберег
Задивились ми на синє небо
З нашої маленької Землі...
Ніби випливаємо у простір
на космічному кораблі.
 
Цей корабль живий, такий надійний,
Нас виховує і береже,
Різномовний,різнобарвний,щирий,
Всього людства протеже.
 
Чим, земляни, ми йому віддячим за колиску
Й батьківскький поріг?...
 
Від сміття позбавим та й побачим
Його справжній образ - оберіг!