Життєва пора золота

Тихий багрянець осені
Торкнувся деревам до скронь,
Отави давно вже покошені,
Горить горобини вогонь.
 
Кружляє, кружляє і падає
Жовтогарячим дощем
Листя.Про літо ж нагадує
Легкий в душі моїй щем.
 
Каштанами,наче підківками,
Вицокують вдалеч літа.
Знаю й мене вже покликала
Життєва пора золота.
 
1999 р.