Бабуся

Онуків люблять більше,ніж дітей,
Це заперечувати зовсім не беруся,
Переконалась в цьому у той день,
Коли дізналась, що уже бабуся.
 
Витьохкують ще в серці солов"ї
І погляди ловлю я чоловічі.
Не передати почуття мої,
Коли почую як онук щебече.
 
Яка то радість - на руках маля,
Маленька крихітка,ріднесенька кровинка.
І пісню гордості співа душа моя,
Щаслива я бабуся,мати,жінка.
 
2005 р.