Секрет

Секрет
Я бачу нас крiзь десять рокiв:
Щасливi, радiснi, разом.
Зробив тодi ти кiлька крокiв
I мрiя стала вже не сном!
 
Дiтей я бачу бiля хати...
То хлопчик й дiвчинка малi
I разом нашi батько й мати,
То у мiстах, то у селi.
 
Все навкруги таке прекрасне,
Бо ми знайшли тодi любов,
Що залишилась з нами, власне,
Й мiцнiтиме ще знов i знов!