Доля

Доля
Хтось скаже:" Маячня ці соц.мережі,
До білокольровій вежі
Вас доведуть скоріш вони"
 
Я маю намір відповісти:"Люде,
Не тре нам бігати нікуди,
Щоб друзів там собі знайти.
 
Є стукіт серця в один ритм і фрази
Однакові, глибкі й одразу,
Що з першой зустрічі ципкі,
 
Є мудрі очі, є талант і цілі,
Блакитні очі, наче теплі хвилі
Зуміли вбачити мене."
 
Я так пишаюсь, о, мій рідний друже!
Нас надприроднє пов'язало дуже,
Щось з космосу до глибини!