Не шукай мене

Не питай мене, мила, зранку
Як дивитись йому у очі.
Ти збери свої сльози в склянку
Я їх вип'ю, коли захочу.
Не шукай мене в полудень, люба,
Щоб спитати як в нього справи.
Це кохання тебе погубить,
Залишивши гіркий присмак кави.
Ти не бігай за мною ввечері,
Я його слова не повторюю.
Почуття ваші вже приречені,
Не народившись, поховані.
Ти приходь до мене серед ночі.
Сядь тихенько і розкажи пошепки,
Як дивилася йому в очі
І благала про облич дотик.
Я присяду з тобою поряд,
Посміхнусь, ти мені зрадієш.
І, побачивши дивний мій погляд,
Ти сама вже все зрозумієш.