Темніє

хай це залишиться лише між нами.
далеко позаду нас ліси
темніє.
бачишь, це не пов`ється снами
по бездоріжжям пустим.

сміхом вітер пронесе нас крізь високі дерева.
аж до неба
по мокрій землі
по траві, аж до води.
напої мене. напої.

мнуться під ногами жучки, вогка, ще не прогріта земля.
біжи вперед далеко - нікого нема.
навколо та клята пітьма.
заволокла.
обійняла.

не ті слова. не ті рухи. не та я.
ти говориш, а наче сон-примара.
хай накривае нас дощами.
волога та земля нас приймала.

повертай з дороги.
далеко до дому.
залишайся тут, зі мною,
клади свої проблеми у низ, до долу.

темніє.
темніє.знову

хтось з нас тяжким хворіе.
невиліковним через мільйони століть,
а помаранчеве небо скоріше вечоріе.
ми всі помремо. ведіть

до краю лісної вологої тропи
поки сонце над нами.
тільки дай останні живі обійми.
запах землі, трави.Дощу. Це все, що ви ще не вкрали.

темніє.знову.
темніє