Майна вира цэ ны вам

Майна вира цэ ны вам
Аж 3 килы хлам
 
Мы дывымось тывэшкы Украіны.
А шчэ вічерній прайм.
І во: горыть ужэ вэсь Кыйів,
Найівшысь руськых страв.
 
А шчё то робыть канав Інь-тэр?!
Да я ёго счас фтрах!
Да відь продаЛыся Русійі!
Дывы но на нагайк!
 
А в самый річ: чого то мы йім
Ны влупым баляляйк сь?
Э!.. а, хы! В рады німцый
І свету вжэ ныма.
 
Ну, ныц ны дбайімо мы сісты
І выконаты справ:
Чы обЯвыв хоть хто ву Рысій
Яку Хахлатц путрав?
 
Да не! Мы знайім всі захісты.
І змінымо й пар лямп,
Колы ны схочэ тамо Вік Тор
Пійты до нас на казнь.
 
Чядім собі ж і далій, діткы:
Шчо, пенсіі рабам шч?
Да Ян Гуковыч скрывся в шіпцы!
Хай выйдэ шчэ з раз к падл.
 
Мы рос3лялы б фсіх тіх тіхшых,
Шо й прам са й автоматм.
І будім сроіть шё хатіма,
На зло фашіськім псам з.
 
…а я жіву во в Омшіні всэ.
І мару но ж про газ.
Цікаво наблюдаты гыньшых
Падлюкый кала власць.
 
Бо ж в нас, ну, в Белок,
Мал ны так сь.
Ныхто ны выганяв зь
З рыдакцый ны й Тылятк.
Да й ны выкурываф од влад
Ныекых Зінк Пізьняк.
 
О, ліворуцій от жыда
Шэ хва на жытку нашу!
Бо вэльМы ш добрынько Мышам
Після войны за панство.