Кохання

Кохання
Не зрячі ми, коли закохані...
О, Доле,
Дорогами якими будеш нас водити?
Зізнатись у коханні до людини -
Запевнити її: ти будеш вічно жити!
 
Як віск, як мед, як вітер,
Туга і радість, і печаль...
Далеко ми,
Вертатися не хочеться із відти,
Але минає все.... Як жаль!