останній вірш

останній вірш
Лежу - а сонце сліпить очі
Я ще не знав,що не вернусь
Не дотягну навіть до ночі
І за тебе не помолюсь

Я здивувався - серце раптом
Болюче так забилось й вмить
Зірвалось похоронним залпом
Та ти не плач, вже не болить

Зізнаюсь, лиш одна сльозина
Пекуче впала на бушлат
Як же тепер моя дитина? 
Не чує постріли гармат?

І чи зуміли побратими
Палаючу, суху землю
Такі відбити?.. й чи є сили
На довгу і тяжку борню?

Не бачу вже, закрили очі
Мені доріг назад нема
Хотілось, щоб цієї ночі
Таки закінчилась війна