Помилка

Зробити невірний крок в житті,
і вороття нема,
нестимеш цей тягар в душі,
без нього вже ніяк.
Розділиш все життя своє,
на зараз й що було,
і каяття в ту мить прийде,
та що тепер воно.
Пусті слова і сенсу нуль,
як не кричи й біжи,
від тоді й до тепер життя,
для тебе наче дно.
Тож спершу думати навчись,
а потім волю дай,
ти почуттям усім своїм,
про завтра пам'ятай!
К.Д.