Як не плакати

Як не зважати на материнскі сльози?
Вона так гірко плаче, треба зрозуміти
Підтримати, теплом своїм зігріти
Забути про своє і далі йти навчити
 
Моя ти мамо, ти моя єдина
Ти часом так слабка,
А вмить стаєш ти сильна
Пишаюсь, що я донька твоя
 
Маленький песик твій загинув
Більше не плач за ним, будь-ласка
Він бачить все, і більше всього
Просить для тебе ....щастя