Киш дулёк, выдро еблык.
І усе ж моя жатва
Я роблю по ночех ужэ.
Бо ныма колы спаты.
В дэнь вонеють заразый 7
Коло рідныйі хаты.
І я сплю чы вобшчэ в гужэй,
Шо шурують по трасы.
Правда, добрэ – хоть вжэ мэнш псэй.
Оно півынь-дрэнь дражныть.
А робылося шо тут в жэрдь!..
Вам тэ ны й росказаты.
Повалылы з 2цетк вышэнь
Со слывкамы да бялымы.
І всэ мало і мало ж змей:
Ты мне вырві фсе травы!
Відіш: брытва у нас рывэ?
А ты, ха, кос клыпаеш!
Да, в тісках Павукэй святэньк
Ты ж пак будыш рухавым.
Всэ мышее жывэ, божэствыннэ
Окаянныйі наволочы.
От і выгыбло нэбо мое.
Навыть грушк ны осталось.
І, ты думаеш, выпырлась нэнз?
О! Да, дачу продала зе й!
За наследіе бітва йдэ:
Ув Москві да уф Харковы.
Так шо тут шэ пропысан балбес
Со своеё Свінаркыё.
Стузанулося, вроді, нешт.
Участковы ны шастають.
Да і пЯні ныма дзе дзетц:
Дуст ісчэз от Пытрэй.
Но наступыть, мо, судный дэнь.
Ек і в кажного з нас жэ.
І у жызні другэй
С кымся ж с сук росчытаемся.
Бо мынуло ужэ і Сплэньне.
І быжеть ужэ 1насце,
Шо нывлад жэ всіх нас розлучеють
З ріднымы барышамы.
Да, е й такэ свято.
Головосік, Іоанна Крэст.
Ну, а я но ж Іаков.
Да і то ны брат Батька.
Молюсь. Уж аж 2 тышчы лет.
Да хто гэтэ понімае.
Езус був. Юзя нет.
Кнезь с хам хозяйнують…