Я бачу вогонь

Я бачу вогонь
В очах твоїх вогонь я бачу,
він ярким заревом горить,
він так багато в тобі значить,
для мене долю він вершить.
 
В твоїх очах я утопаю,
не можу погляду звести,
і в них я тільки відчуваю,
що я люблю тебе, прости.
 
І цей вогонь мене рятує
від смерті, ждучої давно!
Ніщо мене так не чарує
як очі- чисте серебро.
 
Нехай повірять мої друзі,
що я душею вмер тоді,
але живу в своїй я тузі,
лиш той вогонь десь в глибині.
 
Нехай мене полишить правда
і я помру на самоті,
лиш тільки очі бачить завжди
твої прекрасні та ясні!!!