Мрія

Мрія
Подаруй мені, чуєш, на ранок тепло.
Налаштуй на волну: “Позитив”.
Кава “Львівська”...Натхнення і добре кіно.
Безтурботного подиху спів. Біжимо я благаю, з тобою вперед,
По слідах вже загублених мрій.
У болоті де стрімко росте очерет,
Ми сховаємо смуток і біль. Подаруй мені, чуєш, тепло на зорі.
Де початок... Я знаю і вірю,
Що чекаючи вдень, та благая вночі,
Я не каву скуштую, а мрію.