ВIЛ-iнфiкованому

Бринить мужнє серце:
В ньому вирує життя 
Багряна кров крізь нього ллється,
Вскипає основа буття

Не хворий —
Людина,яка сміється 
З прокляття,що рве на шмаття 
Хоробрий.
Без бою ніхто не здається 
Зі смертю досягнувши злиття