Трамвай

Трамвай
їду на роботу в червоному трамваї
холодно зимою попа примерзає
від холоду мені зуб на зуб нє попадає
 
Но влітку зовсім тут мені погано
духота мене раптово настигає
в ньому жарко дуже аж виступає піт
від запоху такого кожного стошнит
 
і всі поспішають по своїм ділам
із тачками овоськами ну просто балаган
наступить хтось на ногу штовхнуть тебе у бік
ломають тобі руки збивають прямо зніг
 
 
А тут ще водій різко стормозит
він зовсім не злодій а просто паразит
виходжу я з трамвая зітхаю глубоко
і думаю що взагалі відбувся я легко