Не поэт

Не поэт
Я не Пушкін і зовсім не Крилов
Не можу на писать, хочаб, пару слов
Знаю тільки я літеру Ю
Значить дуже я тебе лавью!
 
Зовсім це, не, пусті слова
Коли я бачу тебе, обертом голова
Від твого подиху, сходжу зума
Ти назавжди в сердці, і тільки моя
Припев
 
Ми зараз у ліжку, стобою у двох
Я пускаю дим, від цигарок
Наливаю в бокал, тобі вина
Після согрешим і вцьому наша вина