Сало

Сало
Час настав,по балакать про сало
Сало ще,нікого, не зупиняло
Це не тільки,чотири букви
Сало, замінюе,усі продукти
 
Коли хочу істи, і вспеку,і в холод
Я салом утоляю, свій голод
Якщо сало е, на моему столі
То дуже весело,на дущі
 
Без сала неможу, прожити і дня
Тільки салом,завжди, насолоджуюсь я
Як що сало е,в кожного на столі
Тоді буде щастя,і мир на землі