Лист у майбутнє

Лист у майбутнє
І ця кав'ярня у пам'яті моїй буде - 
Ми сидітимемо сміючись,
А навколо будуть люди,
І нам буде все одно до них.

Я буду усе пам'ятати:
Кожну хвилину, кожен день.
Обіцяю, що буду яскраво малювати
У душі твоїй кохання пензлем своїм.

Я ніколи тебе не залишу,
Буду з тобою у хвилину скрутну,
У сонячні дні й жахливі морози,
Тільки чекай, поки тебе знайду.