Свiтанак

Свiтанак
Зорак ужо не бачна,
Промнi гараць без падманак,
Я пагляжу ўдзячна,
На гэты чырвоны свiтанак.
 
Можа на досьвiтку разам,
Выйдзем з табой на ганак.
Гэтым шчаслiвым часам,
Разам сустрэнем ранак.
 
Веткi дрыжаць палахлiва,
Нiбы падчас лiхаманак,
Да новага дня iмклiва,
Выйдзем насустрач заранак.
 
 
 
© Copyright: Егор Серов, 16.08.2016
Регистрационный номер № 000204568