В загашнике ва Етвезьк

В загашнике ва Етвезьк
Есця, кажыцца, ведзьм!
Скиль жэ-то пак бырэцця…
 
Если хочецца шося поесць,
Я биру дину дэ.
Да вота, в мынэ ж в шкапе.
А тута… не, нэт!?
 
Ну, шо ж, тады мы кудэ.
А во на: хе-хе!
Торта ш кусочак
Праничак в швед.
И ля мынэ дысерт.
 
М-да. Да надто ш вин щося ексь
А ны врубэль!
Ну, чай от выпыф ужэ ж,
А канХет так и нэм.
 
Да! АнамаЛийка… шо ж такэ
Дэся случылось в жыдэй…
А спытаю й-ка ойБлайКэй:
Э! Там! На горе!
 
Можна вас сфатаГрафВакЦь?
Хм! Ах, а в зубах
Щэ ж щитка и капля паст.
Ну, й всэ. Облак счэз.
 
Всэ исьЧизяе взе в Васыле.
А ныць в… га…гаршке шь.
Кешь быля з но а во на стале.
Зарыкы там муравэй.
 
А зы кавоё можна ж млек? –
Га? Чё?! Ны понев
А ни 1 журавэй,
Що й на розе е осы цип.
 
…так шо там не понял КазБек?
Ах, Казка ва в Бек Сь!
Ну, спользуйМА Ж диалект
Всево населень
Пинския болотьте.
 
О геть!
НэоЛохГизм зачем ж.
А весело чы не – гэ вжэ ны ПороСець.
В нас Конь Кур Сь идзе.
 
За 7 –
Вано Мура Дэль