БРЭСТ

каля польщы ды над "бугам"
у завулачках мяжы
стаiць горад, быццам кругам
- гэты горад для душы .
 
*********************************
 
я не бачыў мiлейшага горада !
ён як тёплы i светлы дзень ,
кожная вулачка мне яго дОрага ,
але я у гэтым горадзе - "цень" .
 
яго людзi пясчотныя мiлыя !
я не бачыу такiх людзей ,
- яны зямляки, радзiмыя !
яле я перад ими як "цень" .