Україна

Ще не вмерла Україна,
Ні слава, ні воля.
Ще ми будем доти жити,
Поки жива доля.
Будем вічно процвітати,
І під сонцем грітись.
І, як треба, то вставати
Й за свободу битись.
Ми єдині й непорушні,
З нами Бог і сила.
Ми всі є козаки мужні,
Тож здіймемо крила
Й захистимо найріднішу
Нашу Батьківщину,
Чи то кров'ю, чи то сердецем,
Чи то до загину.