Ідилія

Коні мчать здичавілим степом. 
Коні мчать - чути їхню ходу... 
Огорнула нiч темним крепом 
Ще не зрiсшу траву молоду. 

Зашумiли вiтри-дiдугани. 
Чом не спиться їм у цей час? 
В здивуваннi схилились кургани, 
Зрозумiлiм, лише не для нас. 

То неси мене в хмари сивi, 
Вiтре, збивши траву молоду! 
Видно зорi на небосхилi... 
Конi мчать - не спиняють ходу.