На грані сліз...

На грані сліз. На грані болю.
На грані рідкісних страждань
 Я зрозумів - моя неволя
Чекати марних сподівань.
 
Я зрозумів, що вічність дивна,
Суцільна біль в твоїх очах.
А мить настільки швидкоплинна,
Що я не бачу дальній шлях.
 
Ти часом поряд, знов далеко...
І голос твій кричить у снах.
Та подумки молю: "Не треба!"
Чекаю посмішки світ на устах.
 
Ти сонячна така, красива.
А я життя, що було, зруйнував.
Тепер над нашим небом злива,
Лиш час надій застиг. На жаль...